FOLLOWERS...

Followers

WELCOME TO MY BLOg !!!
I am selling tupperware Brand in a good Quality & Low Price...
for ORDER please CONTACT me Rose on this email ....
tupperose@gmail.com

CALL me for order....

019 - 252 8220

Monday, 20 May 2013

bUlan May..

Bulan May ... bulan yang paling banyak sekali sambutan yang perlu diingat ...dan bulan ini jugak banyak wang keluar ...huhuhu... Janji Bahagia bersama selamanya dan setia pada yang satu ..
pzzzz.


Mother day 12 May... anak2 ibu yang kreatif ... terima kasih sayangggg ~ Kakak & Adik.. ibu LOVE U.. 


Teacher's day gift 16 May.... ibu berhabiskan duit untuk Cikgu2 yang banyak berjasa kepada anak2 ibu ... Syimah & Syabil. Happy Teacher's Day.

19 May .. yummy ... icecream chocolate cake ....



Sunday, 19 May 2013

19May..

Koleksi Kek-kek beday ...
*rose*

my favourite KEK ... *red velvet*

2013 ... icecream chocolate cake

2012 ... Lim, Rose & Imah
Secret Recipe *Mango Delight*

3in 1Kek .... Lim, Lona & *rose* ...
Secret Recipe *Chocolate Indulgence*

Lebih 3in 1 .. Lim, Lona & Rose + majlis perpisahan Aida & Ija

Masa ni sambut seorang2....huhu nak tau umur saya masa dulu2 bilang la sendiri dah tau berapa...

Thursday, 25 April 2013

25april2013


BeDay SyabiL yang ke 8 tahun. 
SyaBil sibuk meminta ibunyer membuat kek untuknya... 
Saya pulak sibuk berangan nak buat Red Velvet Kek untuk SyabiL ... 
Jadi jom la tengok aper hasil KEK saya nie...



Red Velvet sedang membakar  dalam oven...


hehe...malunyer ...nie dia hasil kek buatan tangan sendiri untuk anak tercinta.
Ibu berdoa agar Muhd Syabil Syahmi menjadi anak yang soleh, moga berjaya dalam agama dan pelajaran.. 


sElamat...
hAriiii.....
lAhirrrr...

*syabil* yang ke 8tahun..


bEday gIft



Monday, 22 April 2013

Pes Kari Hijau THAI

MasaK-masak hujung minggu ...

lihatla.. ayam masak KAri Hijau ThaI saya ... dari TupperChef


Senang jer, bersihkan ayam dan renihkan ayam bersama sepeket Pes Kari Hijau Thai ...
biarkan mendidih dan separuh masak... lepastu masukkan santan dan biarkan dia masak secukupnye. Pada saya tak perlu tambah perisa dalam masakan ini, semuanyer dah cukup tetapi jika nak masukkan pon boleh jugak jangan terlebih masin udah lerrr ya .... yummmyyy ... Tak rugi cuba, sedapppp ..... 

RM12.80 untuk 2pcs dalam sekotak

Thursday, 18 April 2013

25April

25april tahun lepas,

Ini gambar dulu-dulunyer BeDay SyabiL..

Syabil 7 tahun bersama kesukaannye ; Pink Twister 'Big Apple Donuts'

Sambut Beday Boy di Restoran Satay 1 M'sia..

Muffin dan gift dalam bekas TUPPERWARE..

Syabil 6 tahun dengan KeK Bola

Syabil 5 tahun 

Sunday, 14 April 2013

Tupper+HelloKitty+Barney

Baby Aimi...

Aper Hadiah nak dibawa bila kiter pi melawat Kawan yang ader Baby kecik ye?. 

Suatu hari kiter pergi melawat Baby kawan kiter nie. Rumah tak jauh pon dekat jer, tapi disebabkan sibuk dengan jadual pelajaran gegirl dan boboy ... so baru la peluang datang  semalam untuk melawat kawan kita dan baby nye. Baby nye dah 7 bulan baru sekarang kiter tengok dia.. namanya Aimi. Oh sungguh Comel Baby nye ... gerammmnyeeee.

Nak tahu hadiah per kiter kasi kat Baby kawan kiter tu, layan la gambar2 ini...



Hello KITTY bear, Barney ~ brush & comb & yang pasti bekas makanan baby 

TUPPERWARE lerrr ...


Twinkle Snack Cup

Twinkle Easy Grip Bowl & Spoon

*rose*



Wednesday, 10 April 2013

LEVEL Fresh N CooL

TupperWare Limited Edition, Fresh N CooL cepat2 sebelum kehabisan. 

Fresh N CooL (4) 1.5L
RM 59.90

GREEN ~ Fresh N CooL (2) 1.5L
RM 20.00

  YELLOW ~ Fresh N CooL (2) 1.5L
RM 20.00


SAFFRON Outdoor Dining Tumbler 330mL
RM 10.00


Berminat Sms/WhatsApps saya di 019-252 8220 
@ email   tupperose@gmail.com
*rose*





HIJAU Hijau 'Lime Dreams'

HiJAU Hijau mata saya tengok benda nie, tapi tak pe la..saya kan peminat tegar HIJAU ... jadi jom kita layan sesama benda Hijau nie...

Lime Dreams Melamine Bowl
dari buku Catalogue 2/2013

Lime Dreams Melamine Plate
dari buku Catalogue 3/2013

Bowl & Plate 'Lime Dreams'
Comel kan .... jangan jelous pulak,
Caranye ... beli Tupperware bulan ini berjumlah  RM290.00 dan akan dapat Plate Lime Dreams ini dengan harga RM 12.90 sahaja... senang jew..

Lagi COMEL ...
Set 'Lime Dreams' nie sama pulak dengan set pinggan Corelle saya 'European Herbs'.. suka sesangat kerana saya memang peminat tegar warna HIJAu ... selain dari MeraH ...
 *rose*



Tuesday, 9 April 2013

TupperWare 3/2013

Jom tengok original gambar tupperware terbaru untuk bulan April'13. Design yang cantik dan color yang menawan mesti memikat hati untuk memilikinye. Tunggu aper lagi Order la sekarang sebelum kehabisan stok,.. Call saya untuk dapatkan harga yang berpatutan ....


Call/Sms @ WhatsApp saya di 019-252 8220
Email ; tupperose@gmail.com
Cepat-cepat nanti kehabisan pulak ... 
*rose*



Hasil Order dari KeKawan... 
Double Square Round (2) 600ml
RM 28.60

Lagi JIMAT..
Square Round Set (2 + 4)
RM 86.20

Double Square Round (4) 1.3L
RM 76.20

ONE TOUCH Canister Junior with prints  'LOVE' (3) 2.0L
RM 74.00


Giant Pitcher 4.2L
RM 51.80

Ezy Oval Keeper 
Order masa promosi 48Anniversary 11-31mac2013

ALL Purpose Cleaner RM 20.90
CLEAN Hands RM 12.90

GINGER Body Wash 
2 bottle for RM 50.00